fbpx

Imponerende Empress Of er ude med dansende single “Give Me Another Chance”

Foto: Dorian Lopez

Empress of er ude med første single “Give Me Another Chance” fra hendes kommende album. Sammen med sangen er der udkommet en musikvideo, som viser sangens dansable klub-karakter.

Den honduransk-amerikanske sangskriver, musiker og producer Lorely Rodriquez med kunstnernavnet Empress Of annoncerer efter to år endnu et album. I’m Your Empress Of udkommer den 3. april, og bliver sangerindens tredje album. Vi tog en snak med kunstneren om hendes andet album Us, som var af mere poppet karakter end den første, og når man lytter til den første single fra pladen, ser det ud til at hun endnu engang har rykket sin stil et skridt videre. Selv fortæller hun om processen:

– Efter at skrive tre albums, har ingen af processerne været den samme. Dette album blev ikke skrevet på en fjern lokation. Det blev ikke skrevet i samarbejdende med andre. Det blev skrevet i min lille studie i Highland Park, Los Angeles over to måneder, i pauserne mellem at jeg turnerede rundt i verden.

”Give Me Another Chance” er langt mere dance end Empress Ofs tidligere numre. Med et lowkey-beat, og det messende monotome omkvæd over titlens tekst, er det en ret anden lyd, end de mere sangbare popnumre fra Us. Nummeret er mere rytmeorienteret med brede synthflader, uden de store dynamiske ændringer. Verset er mere melodisk, men stadig vældig produceret. Et nummer som alle de gode DJ’s derude burde kende. Den tilhørende musikvideo er da også hovedsageligt bygget op omkring fest og dansens ekstase, ud over kort i begyndelsen og slutningen. Det bliver spændende, om det er den stil hun holder på sit kommende album. 

Se musikvideon til ”Give Me Another Chance” herunder: 

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com