fbpx

Jacob Bellens løfter sløret for ny single samt tilhørende musikvideo

Foto: Martin Bubandt

Den danske musiker var i fredags klar med en ny single, og en tilhørende musikvideo, som teaser til det kommende album.

Den københavns-baserede musiker Jacob Bellens, har efterhånden bevidst sit værd på den danske musikscene. Han debuterede tilbage i 2012 med albummet The Daisy Age. Siden da har han udgivet yderligere tre solo-albums, og før det har han udgivet flere albums med hans bands Murder og I Got You on Tape.

Nu har den veletablerede artist annonceret sit næste og femte soloalbum My Heart Is Hungry And The Days Go By So Quickly, som er klar den 3. april. Den lange titel skal koges ned til det gennemgående tema som at leve i nuet. Jacob Bellens fortæller selv om albummet:

– Jeg er mere nysgerrig nu end, hvad jeg kunne finde ud af at være, da jeg var yngre. Man bruger tiden i ungdommen på at finde ud af, hvad man gerne vil og, hvem man er. Nu, hvor jeg har passeret 40 år har jeg også en anden ro, og et overskud der gør mig mere sulten på livet, og selvom jeg har tid har jeg ikke uendelig tid.

Udover annonceringen af det kommende album, var Jacob Bellens i fredags klar med en ny sang “Summer Sadness” sammen med en tilhørende musikvideo. Sangen er kraftfuld, og har især et storslået omkvæd. Jacob Bellens leverer en smuk vokalpræstation, og den smukke tekst er bestemt også sangen styrke. Den tilhørende musikvideo viser æstetiske billeder af artisten selv i forskelige settings i København.

Se videoen til sangen “Summer Sadness” af Jacob Bellens her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com