fbpx

JASMIN slipper stemmen fri i Færøernes idylliske natur på sin nye musikvideo til “Remember”

Foto: Sára Sondum

Færøske JASMIN har i dag delt en smuk musikvideo til hittet “Remember” fra deres debut-EP.

Bag det elektroniske soul-pop band JASMIN, finder man fire unge færinge. Kvartetten inspireres primært af Færøernes uspolerede og vilde natur i deres musik, og på den nyeste musikvideo til “Remember” hylder de også det smukke, barske landskab, de kalder hjem.

“Remember” er bandets mest streamede sang, fra debut-EP’en I Know It’s Over, og den storladne soulede lydside går perfekt i spænd med de smukke omgivelser. For at belyse de mere elektroniske og moderne aspekter af sangen, har bandet også inkorporeret nogle mere sci-fi inspirerede scener. I det store billede mixer musikvideoen altså de to verdener, der er det traditionelle og naturlige, og det moderne og uorganiske.

Se den drømmende musikvideo her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com