fbpx

KarriereKanonens fem finalister er fundet

Foto: føl som // Frederik Reese

KarriereKanonen kunne i dag løfte sløret for de fem finalister, som skal dyste om den endelig titel til årets SPOT Festival.

Hvert år modtager KarriereKanonen talrige henvendelser fra spirende og håbefulde kunstnere, som drømmer om en plads på talentforløbet. I februar kunne de afsløre de 10 udvalgte, som til semifinalen i fredags optrådte i DR Koncerthuset for juryen – dette felt er nu blevet indskrænket til fem kunstnere, som vil stå på scenen til finalen på SPOT Festival den 1. maj.

Én af de fem udvalgte til finalen er Bbybites, der allerede har vist sit værd på den danske musikscene. Blandt andet oplevede vi hende til VEGA’s Udvalgte 2020, og kunne efterfølgende introducere hende som Ugens Upcoming i sidste måned. Med sit edgy udtryk og dansable bangers er vi ikke i tvivl om, hvorfor den unge artist er blevet plukket til finalen. Hendes genreudforskende musik, der mixer sang og rap, danner nemlig et spændende urbant univers, som vi også er helt vilde med! Derudover kan man også finde føl som på listen over de fem finalister. Den spirende indie-elektroniske duo har slået benene væk under os med sangen “Mit Blod” – og derfor spiller gruppen også til vores eget event Bands of Tomorrows Uimodståelige i Musikhuset Aarhus allerede den. 21 marts. Så hvis man nå en smagsprøve kan man smutte forbi spillestedet allerede i næste weekend.

Blandt de udvalgte kan man også finde Såforsatan, som har imponeret med sine sprøde raptekster, der handler om alt fra usikkerhed, forelskelser og fester. Dertil er den lovende popkomet TERESE også på listen, som vi har været ret meget oppe at køre over, efter hun i 2019 udgav den lækre 80’er inspirerede sang “Fantasy”. Den sidste af de fem finalister er den blot 19- årige BAADS, der har gjort et stærkt indtryk med sine poppede lyd og solide hiphop-twist.

Vi ønsker de fem finalister stort tillykke! Og glæder os utroligt meget til at opleve dem, når finalen går løs på SPOT Festival 2020.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com