fbpx

Little Dragons nye single er et eksperimenterende eventyr

Foto: Ellen Edmar

Det veletablerede elektroniske band Little Dragon udgav i går en ny single i samarbejde med den sensuelle pop-prinsesse Kali Uchis, der emmer af eksperimenterende pop-vibes.

Det svenske band Little Dragon, bestående af Yukimi Nagano, Hakan Wirenstarnd, Fredrik Wallin og Erik Bodin, har eksisteret siden 2007, hvor de udgav deres første single, men bandet brød for alvor igennem med albummet Ritual Union fra 2011. I løbet af de mange år har bandet skabt en etableret platform på den internationale musikscene, og har haft stor succes med sange som “Wildfire” og “Twice”.

Sidst vi hørte fra Little Dragon var tilbage i efteråret, hvor de udgav singlen “Tounge Kissing”, men nu er bandet klar med deres første udgivelse i 2020, nemlig sangen “Are You Feeling Sad?”, hvor de har Kali Uchis med som feature. Sangen er, ligesom deres andre numre, et eksperimenterende udspil, der emmer af dansable rytmer og lækre sangbare melodier. Deres univers er utrolig tidløs, og den genremixede lyd giver sangen en unik autencitet. Bandet beskrev selv deres musik som sjov, sørgelig og funky, da vi i efteråret gav dem 10 hurtige spørgsmål.

Det succesfulde band har oven i købet også gæstet nogle af verdens største festivaler som Glastonbury og Coachella.

Lyt til den nye genre-eksperimenterende sang lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com