fbpx

Lyt til 60’ernes rock i 2020 med Koala Queens nyeste single “I Won’t Trust My Lady”

Foto: Jonathan Vivaas Kise

De udsprang fra bandet Charlotte & Thieves, men har nu fundet en tungere mere rocket lyd i form af Koala Queen. Snart udsender de deres længe ventede debut-EP, og i dag udkommer den sidste single af slagsen “I Won’t Trust My Lady”.

Det norske rockband Koala Queen bestående af Michael Besseberg Gjøvaag, Viktor Lindblom, Andreas Rukan, Oskar Johnsen Rydh og Kristian Haug, er i dag ude med deres ny single ”I Won’t Trust My Lady”.  Nummeret er den fjerde og sidste single inden deres debut-album The Muppet Show bliver udgivet. Bandet spiller på mange måder meget klassisk 60/70’er rock, med guitar i fokus og en hæs vokal. Den vokal som man plejede at kalde ‘at have slikket et askebæger’. Og det lyder også sådan, hvilket er virkelig forfriskende i den generelt meget fine indie-rockede vokal tendens for tiden. 

”I Won’t Trust My Lady” handler om den karakters, som sangen er skrevet ud fra, tanker om frustrationer over for en person. Med tung storetromme, picktrådsguitar og soloer får man fornemmelsen af at blive teleporteret til en anden tidsalder. For rockkulturen i norden er det dejligt at høre originalt materiale spillet på denne måde. Men sangen er ikke kliché. Den formår at bruge den moderne melodiføring og opbygning til at introducerer stilen til 2020. Vi glæder os til at høre om deres kommende EP også formår det.

Lyt til “I Won’t Trust My Lady” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com