fbpx

Med “Ingenting om dig” kan man høre, at Svenske Terra stadig har det

Foto: Jakob Ekvall

Det er snart mange år siden, vi sidst har hørt fra Terra. Men nu er “Ingenting om dig” endelig ude. Den svensksprogede sang blander det bedste fra mange genre, og skal nok få dig til at vippe med foden.

Gøteborgbaserede Terra er en indiepop kvartet, der laver svensksprogede sange. Det er fire år siden at de fire gutter udgav deres debutalbum ”Terrarism”, men her i sidste uge udgav de så endelig nummeret ”Ingenting om dig”. Singlen er en forløber for deres kommende album, der bliver udgivet den 24. april. Sangen handler om, hvor mange faktorer man ved om andre mennesker, men at man ikke rigtig kender dem. ”Ingenting om dig” er en blød indiepopsang med en rocket nerve. Omkvædet står stærkt med mandskor og iørefaldende tekst. Der er lidt Coldplay over tracket, men hvor den lyse, og til tider næsten klassiske vokal løfter nummeret og giver bandet sin helt egen lyd.

Lyt til “Ingenting om dig” med Terra her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com