fbpx

Med skrøbelighed i stemmen imponerer Jaim på sin nye single

Foto: Ucar Media

Spirrende Jaim er ude med ny sang og musikvideo, som skønt komplimentere både det sårbare og det sensuelle i en fortælling om nærhed og relationer.

Katja Welner har startet et nyt dansk projekt under kunstnernavnet Jaim. Jaim har udgivet sit tredje nummer ”Of All the Voices”, og fortsætter med de elektroniske produktioner, en kælen dog også skrøbelig stemme og akustisk klaver. Sangen gør op med samfundets stress og jag, og vil huske os på, at det er relationer der er vigtige for os som mennesker. 

Til “Of All the Voices” er der blevet skudt en dertilhørende musikvideo. Her ser man Katja i en sort latexdragt på Tegners Museum, omringet af kridhvide statuer. Hun prøver at komme i kontakt, ved at kravle rundt, og røre de menneskelignende statuer. Nemmere går det på på gulvet med en egentlig levende mand. En æstetisk smuk (og sensuel) video, til en æstetisk smuk (og sensuel) sang.

Se og lyt til “Of All the Voices herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com