fbpx

Ny forstadsinspireret single fra Boston-trioen Bay Faction

Foto: Sam Colby

Bay Faction melder deres tilbagevenden på den alternative musikscene. Det gør de med en stærk ny singlen.

Det alternative pop-rock band, Bay Faction udgav i 2018 deres debutalbum Florida Guilt, der fik rigtig god medvind og etablerede dem på den alternative musikscene. Herefter rejste musikerne op og ned af den amerikanske østkyst og spillede support for bands som Japanese Breakfast, Beach Bunny og Saltwater Sun. Men den sidste tid har bandet tilbragt tilbagetrukket fra de amerikanske highways. Trioen havde behov for at trække sig tilbage for at arbejde på deres nye plade, hvor singlen “Swan Dive” det første udspil fra denne. Lokationen for dette blev forstadspræget New Jersey, der umiddelbart ikke er det mest oplagte miljø for et upcoming band, der alle er midt i tyverne og har krudt i baghaven – bogstavligt talt. Trods en varm velkomst fra naboerne var det uundgåeligt for bandets medlemmer ikke at føle sig anderledes.

Nummeret der udkom i torsdags spriger ud af deres oplevelse med og observering af et samfund, der er meget ulig bandmedlemmernes kunster-livsstil. På opløftende vis omfavner sangen denne følelse af at føle sig fremmedgjort.

Det bliver spændende at høre, hvad der ellers kommer ud af Bay Factions forstadseksil.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com