fbpx

Perfect Plush er klar med ny følelsesladet single, der hylder nattelivet

Foto: Gustav Arnesen

Den danske pop-duo er nu klar med deres tredje single, der emmer af soul og store følelser.

Tilbage i 2018 debuterede den dansk soul-pop duo Perfect Plush med sangen “Lipstick”. Duoen består af Tendo Herbsts og Felix Roerholts, der lærte hinanden at kende i folkeskolen, og efter gymnasiet i deres sabbatår fandt de frem til en fælles musikalsk lyd. Deres musik er gennemført dansabelt pop, som bærer præg af elektroniske elementer samt lækre guitar riffs. Selv beskrev de, da vi interviewede dem som Ugens Upcoming, at deres proces er eksperimenterende, når de producerer ny musik.

Perfect Plush er i dag klar med deres tredje single “Show Me The Night”, der ligesom de andre sange er utrolig catchy, og lige til at sætte på sin fredags-fest playliste. Sangen er, som titlen også antyder, en hyldest til nattelivet og byens lys. Derudover er der også hentet inspiration fra den japanske hovedstad Tokyo, og den farverige lyd giver da i hvert fald assosiationer til en billboard-oplyst storby.
Felix Roerholts fortæller om singlen:

– Sangen er en hyldest til natten, til byen, til de mennesker, som jeg har oplevet den igennem, og ikke mindst til de historier, som udspiller sig herimellem. Natten og nattelivet er for mig en form for legeplads for hengivenhed. Måske er det, fordi hjernen er træt og sænker paraderne for det ukendte, måske fordi det er en arena, hvor folk kan være, hvad de har lyst til, hvor man ikke holdes tilbage af hverdagens sociale regler(…)

Det farverige univers er et frisk pust til den danske pop-scene, og både deres tekster og deres lydbilleder rækker en hånd ud til ungdommen, og giver en varm sommerfølelse i kroppen.

Perfect Plush har spillet showcase-koncert på Rust og spillet til Lille Fredag i Tivoli. De deltog blandt andet også i Karierrekanonen, hvor de nåede semi-finalen. Den blomstrende duo teaser med mere musik de kommende måneder, og der er ikke tvivl om, at det er der en god grund til at glæde sig meget til. Men indtil da kan man lytte til den splinternye sang “Show Me The Night” fra Perfect Plush:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com