fbpx

Post-punk der giver rastløse ben fra Blanketman

Foto: Rosie Butcher

Der er et nyt post punk band fra Manchester på vej, og de bringer en bølge af rastløse benbevægelser med sig.

Bandet hedder Blanketman og deres første single, der udkom i onsdags, hedder “Taking you with me”. Nummeret er skarpt i dets energiske poppede lyd, og viser en lovende vej for de fem bandmedlemmer. Der er en tydelig gør-det-selv tilgang i bandet, hvilket giver en rå lyd og bibeholder gruppens originalitet. Til singlen har Blanketman udgivet en musikvideo, der er en forlængelse af bandets gør-det-selv mentalitet. Bandet er spillende blevet klippet ind i forskellige scener fra undergrundsbanen i bevægelser. Forsangeren Adam Hoppers helt særlige træk er den rastløse måde at bevæge sig på, hvilket meget godt understøtter den utæmmelige energi i sangen.

Bandet har allerede haft stor medvind på hjemmescenen, med festival koncerter og spilletid samt titlen “One to watch” på den engelske radio station Radio 1, men det er på tide, at vi bringer bandet over Nordsøen og rider med på bølgen af de rastløse ben.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com