fbpx

PREMIERE: Islandsk The Voice-vinder er ude med førstesinglen “Running” fra kommende album

Foto: Birta Rán

Karitas Harpa er allerede en stor stjerne hjemme i Island, hvor sangeren løb med The Voice Iceland prisen i 2017. Nu er målet for den karismatiske islænding at transformere sig fra performer til soloartist.

Den storsmilende og vokalstærke sanger Karitas Harpa er et kendt navn i hjemlandet Island. Her imponerede sangeren nemlig både publikum og dommere tilbage i 2017, hvor hun vandt årets The Voice Iceland. Siden da, har hun blandt andet opvarmet for Jessie J, og arbejdet sammen med andre store islandske musikere. Karitas Harpa har nu en mission om, at nå bredere ud, end blot sit fædreland, med sin egen musik. I fredags udkom hun med den eventyrlige førstesingle “Running”, og vi har fået æren af at afholde premiere på den tilhørende musikvideo, som du kan se nederst i artiklen. Om “Running” fortæller sangeren selv:

– Sangen er inspireret af en lang periode i mit liv, hvor jeg har følt mig ensom, og søgt efter nogen, der kunne udfylde tomrummet i mig. Jeg indså dog, at dette tomrum ikke kan udfyldes af nogen andre end én selv. Det er et kliché, men klichéer er jo, hvad de er, af en grund.

Videoen udspiller sig i Islands smukke natur, og de rummelige omgivelser komplimenterer smukt det atmosfæriske lydbillede, med de mange vokale lag, der sætter en drømmende stemning. Videoen er instueret af Birta Rán, og er kontrueret udelukkende af stilbilleder. Tag et kig på den herunder, mens du lytter til “Running”.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com