fbpx

PREMIERE: Magnus Tempels’ “Let Go” er en smuk filmatisering af en sårbar apokalyptisk virkelighed

Foto: Joakim Lambek

Med spændende elektroniske virkemidler og en gennemskøn vokal er Magnus Tempels ude med 2020’s første udgivelse “Let Go”, som har fået følge af en musikvideo, der rummer samme kvaliteter som en kortfilm.

Med kun to udgivelser ville man tro, at Magnus Tempels var spritny inden for musikbranchen. Men det unge talent har altså både spillet på SPOT-festival sidste år, spillet et hav af support-gigs, egen showcase på Hotel Cecil og snart SPOT-festival igen.

Som sanger og producer benytter han sig af et virvar af musikalske greb, til at udtrykke en sårbarhed og ærlighed i sine produktioner, der er helt enestående. Dette er også tilfældet på hans nyeste udgivelse ”Let Go”, hvor han med sin smukke lyse stemme står i kontrast til de elektroniske lyde og beats. Et nummer der udvikler sig, og får en til at spidse ører gennem produktionen. Selv fortæller Magnus om sangen:

– “Let Go” er en cadeau til den smukke synergi, to mennesker kan skabe sammen. Samtidigt er sangen en anerkendelse af det mørke, som kan opsluge dig, hvis du lader dig definere af tosomheden. Teksten i “Let Go” er en sanseliggørelse af den afhængighed, jeg kan mærke i min krop, når jeg har hengivet mig helt til et andet menneske.

Musikvideoen til nummeret er instrueret  af Anthon Broneus, og er sat i en form for dystopisk fremtid. De to skuespillere Marco Marc og Anders Khayat er alene, og er på grund af – tænker vi – manglende energi, afhængige af hinanden for at overleve. Sangens tema om det ambivalente i tosomhed, bliver på allerbedste vis sat på spidsen i filmen, som både er rørende og dragende. Se musikvideoen herunder: 

Hvis man vil vide mere om det nordiske elektropop håb, kan man læse vores introduktion vi skrev sidste år.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com