fbpx

PREMIERE: Rebekka Anstem deler intim lyrikvideo til sangen “Worse”

Foto: Anthony Lee

Den norske artist debuterede for et par uger siden med sangen “Worse”, og i dag er hun klar med en dertilhørende lyrikvideo, som vi er stolte af at afholde premiere på.

Den debuterende artist Rebekka Anstems allerførste udspil “Worse” er en enorm kraftfuld sang, der emmer af folk og elektropop. Det dramatiske lydbillede blandet med det ambiente elektroniske univers, giver sangen et stærkt udtryk, der på mange måder, sætter gang i følelsesregistret. Vokalpræstationen er fejlfri, og hendes stemme leverer en smuk og melankolsk tekst, der understøttes af den stærke produktion.

Sangen udkom i slutningen af februar, og i dag er hun klar med den tilhørende lyrikvideo. Den viser et sårbart billede af artisten selv, og understøtter det lidt mystiske lydunivers. Den bærer også præg af en eksperimenterende vibe, til trods af at man kun ser Rebekka Anstem selv. Videoen bliver udspillet således af at billederne følger sangens dramaturgi, så når sangen er på sit roligere punkt, er billederne på samme måde rolige, og omvendt.

Rebekka Anstems debut ser lovende ud, og det bliver spændende at se, hvad den norske sanger har gemt i ærmet til resten af året. Vi glæder os i hvert fald, til at følge med på sidelinjen, og vi er stolte af at kunne præsentere premieren på lyrikvideoen til sangen “Worse”. Du kan tjekke den ud lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com