fbpx

RebMoe fyrer op for kælderfest på sin nye dansable single

Foto: Selma Haaland

RebMoe inviterer til vaskeægte kælderfest, når det er aller bedst, på sin nyeste banger “Basement Party”.

Sanger, kunstner, feminist, miljøaktivist – ja RebMoe ligger ikke på den lade side, men er tværtimod en ung kvinde med tårnhøje ambitioner.

Med støtte fra nogle af de største navne fra den internationale DJ- og EDM-scene – såsom David Guetta, Tiësto og 7 Skies – har RebMoe allerede skabt et navn for sig selv. Den energiske sanger er netop hjemvendt fra sit hype woman-gig på Anna of The Norths Nordamerika-tour og er nu klar til at udgive ny musik til alle os hjemme i stuerne.

På dansegulvs-bangeren “Basement Party” er der lagt op til fest med en heftig bas og RebMoes spoken word-lyrik. Hvis bare vi kunne tage i byen til dette uimodståelige klub-hit – men det må altså vente lidt endnu (det er dog hele ventetiden værd).

Vi må nøjes med at skrue op for anlægget derhjemme indtil videre og fyre en karantænefest til “Basement Party”, så godt vi nu kan.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com