fbpx

Rejs gennem tid og rum med danske Caper Clowns i ny musikvideo

Foto: Lone Kingo

Caper Clowns delte for nylig en underholdende musikvideo til deres single “Space & Time”. Som det ser ud nu, kommer det planlagte album dog ikke til foråret alligevel.

De danske musikere bag Caper Clowns slap for nylig singlen “Space & Time” der er forløber for det album, der skulle være kommet her til foråret. Dog ser det ud til, at bandet må lade lytterne hænge lidt endnu, hvilket skyldes den ekstraordinære situation, som hele verden befinder sig i netop nu, i forbindelse med COVID-19. Bandet udtaler, at albummet måske bliver udsat til efteråret.

Heldigvis har vi stadig dette pragteksemplar af en forsmag, som vi kan leve længe på. “Space & Time” et en rocket og opløftende nummer, og musikvideoen trækker i smilebåndene. Vi ser bandmedlemmerne flyve rundt i rummet, i en stopmotion-film, hvor raketter og rumvæsener er malet på sten, og hvor lemmerne på bandet kan dreje 360 grader. Det er dog tilsyneladende ikke kun på film, at bandet underholder – de løb i år hjem med prisen som Årets Livenavn, til Odense Live Prisen, der er den største danske af af sin slags, udenfor hovedstaden.

I disse tider gør man kun sig selv godt ved at se denne opløftende musikvideo, og drømme sig lidt væk fra planeten netop nu. Følg med Caper Clowns ud i rummet, gennem tid og sted, her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com