fbpx

Samzara spiller til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Musikhuset Aarhus

Foto: Juliane Greve Kipp

Vi kan nu annoncere, at den danske indie-rock gruppe Samzara spiller til Bands of Tomorrows Uimodståelige lørdag den 21. marts.

Den Aarhus baserede gruppe Samzara debuterede helt tilbage i 2016 med dobbeltsinglen “After All” og “Think Back”, og har siden da givet sine fans abstinenser med blot to singleudgivelser; “Sunshine” og senest “Let’s Hide”. Men heldigvis har bandet arbejdet på ny musik og kunne for nyligt annoncere, at deres debut-EP udkommer til april. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere den skønne indie-rock gruppe til vores arrangement Bands of Tomorrows Uimodståelige i Musikhuset Aarhus, hvor du med stor sandsynlighed vil kunne få en forsmag på de nye numre.

Samzaras lyd emmer af melankolske melodier pakket ind i punkrockede arrangementer med lækre kantede guitarriffs, en skarp vokal og stemningsmættede tekster. Dette gør Samzaras unikke lydbilleder til en helt særlig oplevelse, som du ikke vil gå glip af.

Der er heller ikke længe til, vi vil løfte sløret for hvem, der skal spille side om side med det blomstrende band Samzara. Følg med på hjemmesiden og deltag i den officielle Facebook-begivenhed her.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com