fbpx

Soon tager os med tilbage til oprindelsen af “18” med intim livesession

De aarhusianske drenge bag Soon har haft fart på, siden de udgav debutsinglen “With You”. Foruden at have opvarmet en pakket Royal Arena, inden Phlake gik på, har Soon udgivet deres debut-EP Red // Blue og mere til.

For knap tre uger siden delte Soon deres nyeste single “18”, der fløj op på førstepladsen af deres top tracks. I går delte de talentfulde unge musikere en akustisk livesession af sangen. Settingen er et støvet hotelværelse, badet i et inciterende lilla skær, hvor drengene ligner nogen, der slet ikke ved, at kameraet er der – men bare nyder at spille musik sammen på dette lille hotelværelse. Én sidder på sengen med en guitar og mikrofon, mens en anden befinder sig foran vinduet i skæret den smule sollys, der bryder ind gennem gardinerne. Den nedpillede udgave af det dynamiske nummer får noget helt anderledes frem i tracket, som man ellers ikke havde bemærket ved den indspillede version. Soon fremstiller historien på hudløst ærlig vis gennem den smukke tekst, som træder tydeligt i gennem i den intime one-take livesession.

Tag et kig på de talentfulde drenge i det støvede lilla lys nedenfor, og bliv klogere på de to gutter i interviewet her.

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com