fbpx

SPOT Festival 2020 annoncerer seks nye navne til årets line-up

Foto: KAMARA // Jakob Østringen

SPOT har i dag annonceret seks nye navne til årets program. Annonceringen er i samarbejde med Music Cities Network.

Music Cities Network er et samarbejde mellem byer med spirende musikscener. I alt 9 byer står sammen om denne showcase på SPOT Festival, og her er de seks annoncerede navne (fra seks forskellige byer i Europa) at finde.

I blandt de annoncerede navne kan man finde norske KAMARA, der har sine rødder i Bergen. Vi er utroligt glade for at se den blomstrende artist på plakaten. Hun imponerede os nemlig rigtig meget med sin debutsingle “20 Something”, og vi blev bestemt heller ikke skuffede, da vi oplevede hende på dette års by:Larm festival. Faktisk var hendes koncert i blandt vores højdepunkter på festivalen, og derfor en stor anbefaling fra os. Derudover kan man finde islandske Cell7, som vil være en oplevelse værd, hvis man er til kantet hiphop, der emmer af stærke rim, lækre groves og genkendelige melodier. Cell7 var oven i købet nomineret til Hyundai Nordic Music Prize 2020 på by:Larm for sit album Is Anybody Listening?. Danmarks repræsentation i dagens annoncering er Aarhusbaserede Agnes Dixgaard, der laver musik under navnet AGGi DiX. Sangerinden har blot udgivet en enkel sang “Enertia”, men den har bestemt vist sit værd og giver os en masse sprøde R&B-vibes.

Derudover er tyske Ivy Flindt på programmet. Med deres dystre univers og svævende lyd vil det blive en spændende oplevelse, at se duoen spille live. Man kan også finde engelske Mali Hayes blandt dagens annoncering, der laver utrolig klassisk og lækker R&B. Sidst men ikke mindst er det hollandske band The Desmonds at finde på plakaten, der er mere i den rockede ende af skalaen.
Så man kan godt glæde sig til lidt af hvert, når SPOT løber af stablen den 30. april – 3. maj.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com