fbpx

SPOT Festival løfter sløret for endnu 14 talentfulde acts

Foto: Samzara // Juliane Greve Kipp

Endnu en gang beviser SPOT Festival, at de har fingeren på pulsen. Med 14 nye tilføjelser til plakaten, er der kun grund til at glæde sig til forår og festivalssæson.

SPOT Festival annoncerede i dag 14 acts, der til foråret skal sætte gang i Aarhus, når branchefestivalen løber af stablen den 30. april – 3. maj i år. Blandt dagens annonceringer finder vi det soulede R&B-håb ESPICHICOQUE, der gav en lovende koncert på Royal scenen til SPOT sidste år, og efterfølgende blev vores ugens upcoming. Det eksperimenterende og sanselige band Natlyst gæster også SPOT Festival igen, og vi glæder os til at se, hvilket dragende live-show de disker op med i år. Er du i Aarhus i weekenden, kan du få en forsmag på bandets betagende lydkonstellation, når de indtager Radar på fredag den 6. marts. Derudover kommer det danske band Rigmor, der har hittet stort med deres debutsingle “Træ” samt opfølgeren “Vægtløs”, og vi glæder os til at høre ny musik fra det lovende band.

Vi er især glade for at se det danske indie-rock band Samzara blandt dagens annonceringer. De har været sparsomme med udgivelser siden deres debut i 2016, men endelig er bandet klar med en masse ny musik, og lover de tålmodige fans en EP til april. Hvis du er vild med lyden af Samzaras melankolske og punkede indie-rock, og kan du ikke vente til SPOT Festivals startskud, så har du heldigvis muligheden for at opleve bandet live til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Musikhuset Aarhus lørdag den 21. marts.

Dagens annonceringer:

Baby Did a Bad Thing
CALA
ESPICHICOQUE
Førsteelsker
JEREMYTROY
Kiosk
Lea Kampmann (FO)
Natlyst
Niklas Runge
Rigmor
SALLY
Samzara
Suni
VILJA

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com