fbpx

Springer deler akustisk udgave af “Protection” direkte fra københavnerlejligheden

Foto: Kristoffer Juul

Som følge af karantænen deler københavnske Springer en nedpillet livesession af sin ørehængende single “Protection”, optaget i musikerens egen lejlighed.

23-årige Jakob Emil Lamdahl laver ungdommelig og uimodståelig pop under aliaset Springer. På sin nyeste single “Protection” udfolder han, med en attitude kun han mestrer, sit seriøste budskab om politibrutalitet:

Jeg skrev denne sang ét år efter, at jeg var flyttet ind overfor Station City. Jeg kan kigge ned fra mit vindue og se, hvordan politiet behandler stofmisbrugerne ved Mændenes Hjem, og hvordan de træder på mennesker, der ligger ned både verbalt og fysisk. Jeg har utallige venner og bekendte, inklusive mig selv, med traumer og angst skabt af politiet. Venner som har oplevet racisme, sexisme, trusler, ydmygelser og chikane af politet.

I lyset af den karantæne vi alle er underlagt, er mange kunstnere til vores fordel tyet til hjemmelavede livesessions, og Springer er ingen undtagelse. Han har i dag delt en hjemmelavet livesession af “Protection”, filmet i en solbeskinnede københavnerlejlighed, hvor Springers karakteristiske stemme blot er akkompagneret af hans eget guitarspil, i en nedpillet udgave af sangen. I videoen er der også korte slørede klip af forskellige episoder af politivold.

“Protection” er det første udspil fra musikerens kommende EP, Bad Choice, der bliver Springers første. Se den akustiske udgave af “Protection” her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com