fbpx

Stjerneskuddet Elliot har taget den trøstende skulder frem på “drown”

Foto: Petra Kleis

På meget kort tid har danske Elliot fået sit navn ud i æteren. I dag er han ude med den trøstende single “drown”, som virkelig viser, hvad han kan som både sanger og sangskriver.

Bag kunstnernavnet Elliot gemmer sig danske Carl-Emil Lohman. I efteråret var hans vores Ugens Upcoming, hvor vi stillede ham nogle spørgsmål, så vi kunne lære det unge talent lidt bedre at kende. Her svarede han blandt andet, at hvis hans musik var en drink, ville det være en:

– Tiger Spice chai-latte – forestil dig en regnfuld onsdag eftermiddag, du er frustreret og ked af det, men smagen fra krydderierne og varmen som efter hver tår breder sig i kroppen, giver dig både styrken og modet til at turde være i følelserne og give efter.

Tiger Spice Chai-latte er helt klart indbegrebet af hans nyeste udgivelse “drown”. En sang han skrev til en veninde, da hun gik i gennem et svær periode i sit liv. Selv fortæller Elliot om sangen:

– Det knuste mit hjerte, at se hende have det så dårligt. Jeg skrev “drown” til hende, som trøst og for at fortælle hende, at jeg altid vil være der for hende. “drown” er som en kærlig håndsrækning til en, der virkelig har brug for dig.

“drown” er en spartansk arrangeret, inderlig og udtryksfuld sang, som med meget få virkemidler indkapsler en. Som vi har nævnt før, er der noget Billie Eilish over produktionerne, hvilket der stadig er, men på dette nummer formår Elliot at finde en renere og mere umiddelbar lyd, som gør dette nummer helt til sit eget. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer, for den unge kunstner.

Lyt til “Drown” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com