fbpx

Svenske Frida Sundemo er klar med tredje udspil til kommede album, og det emmer af elektroniske synthpop-vibes

Foto: Joel Humlén

Det svenske multitalent er klar med en ny single, der er tredje udspil til det kommende album, og den bærer et stærkt budskab med sig.

Den svenske artist Frida Sundemo er udover at være musiker også skuespiller, og hun har faktisk også læst medicin, med sideløbende har hun altid haft musikken som passion. Hun debuterede tilbage i 2012 med sangen “Snow”, og har siden da udgivet hele tre albums og en række singler. Senest har hun udgivet sangene “Nothing Can Hurt Me” og “Gazelles”, som er de første to udspil til hendes kommende album. Begge sange viser stærke elektropoppede vibes, og de er begge utroligt kraftfulde, med tekster der går lige i hjertet.

Nu er Frida Sundemo klar med den nye single “Anything”, der ligesom de to andre udspil, emmer af stærke følelser. Sangen handler om aldrig at give op, ikke kun for sin egen skyld, men også for folk omkring sig. Dette stærke budskab bliver understøttet af et legende og farverigt synthunivers. I versene er musikken mere afpillet hvilket gør omkvædene endnu større. Hendes lyse og luftige vokal leverer den fine tekst, og man får hele vejen igennem sangen lyst til at synge med på de genkendelige melodier.

Sangen “Anything” gør os spændte på det kommende album, og hvis du er vild med kraftfulde elektro-poppede produktioner, bør du helt sikkert tjekke Frida Sundemo ud. Du kan lytte til den nye sang her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com