fbpx

Svenske Vera Hotsauce er ude med ny trappet popsang, som uden tvivl vil sætte gang i festen

Foto: Ludvig Nilsson

Den mega attituderige svenske artist kan nu løfte sløret for sin anden single i 2020, og den er lige til din fredagsplayliste.

Svenske sanger, sangskriver og producer Vera Hotsauce har bestemt gjort sig bemærket efter sin debutsingle “Bottoms Up” fra 2018. Med sange som “Barely Breathing”, “Fun In The Morning” og “Bring Me Down” har hun bevidst hvordan hun med en vild attitude og et stærkt udtryk fortjener en plads på den svenske og ikke mindst internationale pop-scene.

Nu er Vera Hotsauce klar med sin anden single i 2020, og den er på alle måder lige så spicy som hendes navn. Sangen hedder “Dad’s Bugatti”, og det er, som navnet antyder, et farverigt og legende nummer, der giver assosiationer til nogen af tidens største trap-musikere. Den er i hvert fald perfekt til en fredag aften, hvor der skal sparkes gang i festen. Den elektro-poppede lyd, og det karakteristiske tekstunivers viser et artistisk udtryk fra hende. Vera Hotsauce fortæller selv om “Dad’s Bugatti”:

“Dad’s Bugatti” er en euforisk partysang om at være sjov og vanvittig. Det er også en sang som giver selvtillid og har en rigtig ‘boss ass bitch’ vibe. Den er meget speciel for mig.

Den unge artist var også vores Ugens Upcoming i sommers, og du kan læse interviewet med hende her. Kan du heller ikke få nok af de poppede trap-vibes og attituderige tekster, så er Vera Hotsauces nye single “Dads Bugatti” helt klart værd at tjekke ud!

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com