fbpx

Tag med Daphne Guinness til fest med de afvigende på “Deviant Disco”

Foto: PR

Hvis man begynder at føle sig lidt skør af disse ensomme indelukkede dage, kan man med omhu blive opslugt af Daphne Guinness single “Deviant Disco”

Daphne Guinness (efterkommer af Arthur Guinness – ham med øllene) er for mange nok bedst kendt for sin karriere inden for mode, men det var faktisk musikken den 52-årige multikunstner først blev forelsket i. Det tog dog mange år, og hendes brors død, før hun rigtig satte sig ned og begyndte at skrive musik igen i 2016. Det har ført til to studiealbum, og et snarligt tredje der udkommer i maj. I fredags udkom den første single “Deviant Disco” fra albummet. Om sangen fortæller Daphne:

Det er min fantasis natklub… The Deviant Disco er det sted vi kan tage hen i vores sind, når vi er opslugt af musikken

“Deviant Disco” og resten af albummet er produceret af David Bowies producer Tony Visconti. Bowie skulle eftersigende være en Daphnes venner og fan af hendes musik – hvor vildt er det ikke lige. Der er helt klart noget af det teatralsk og avantgarde som man kender fra Bowie over hendes musik, og det er meget tydeligt på “Deviant Disco”. Med en talende intro, går nummeret over i, ikke overaskende, et fuldblodigt disconummer, med bankende storetromme, vilde korstemmer, klap og alt hvad der ellers hører med.

Tag sammen med Pygmalion, magikere, knælere og andre væsener til The “Deviant Disco”:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com