fbpx

Tag med på en hæsblæsende rock’n’roll rejse med Ring Them Bells

Foto: Carsten Villadsen

Det danske band er nu klar med andet udspil fra deres kommende album, der rammer gaden i slutningen af april.

Det danske rock band Ring Them Bells debuterede helt tilbage i januar 2014 på sangen “Love Yourself”. I marts 2015 udgav de albummet No One’s Dead/We’re Just Dressed in Black, hvor blandt andet deres hit med samme titel indgik. Sidst vi hørte fra bandet var i slutningen af 2019 hvor de udgav den neo-psykedeliske single “Ringo”, som var første udspil til albummet Things That Come Slow, der udkommer til april.

Nu er bandet endnu en gang klar med en knivskarp rock-sang der på alle måder giver lyst til at hive luftguitaren frem og danse med. Sangen “Favorite Gun” er bandets andet udspil, og emmer af 60’er-rockede vibes, gennemtrægende guitarspil, bærende trommer og lækre riffs.
Forsanger Johannes Nidam fortæller selv om deres nye lyd:

– Støjen er ikke blevet tæmmet, men den har fået en retning, så sangene træder tydeligere frem. Der har altid været en del kaos i vores lyd, men jeg tror, at vi udnytter den der kaotiske energi mere effektivt med vores nye sange.

Bandet består af bassist Moogie Johnson, guitarist Jan Johansen, trommeslager Johannes Dybkjær Andersson samt forsanger og guitarist Johannes Nidam. Tag med Ring Them Bells på en vild og kraftfuld rock’n’roll rejse på sangen “Favorite Gun”, som du kan høre lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com