fbpx

Teiturs “Clara” får én til at trække på smilebåndet

Foto: Trondur Dalsgard

Som lovet er færøske Teitur ude med anden single “Clara” til hans kommende album.

Tidligere på måneden udkom Teitur med den første finurlige single “Holiday Inn” til hans kommende plade Modern Era. I fredags udgav han anden single til albummet, som i højere grad end den første lægger op til titlen Modern Era. Sangen “Clara” handler om en pige, som mange stiller spørgsmålstegn ved, i forhold til hendes hår, hendes udseende, hvad hun godt kan lide, med mere. Men hvor svaret er, at hun bare er en pige i den moderne æra.

Sangen er bygget op af af en guitarriff og perkussion melodi, som gør nummeret let tilgængelig og giver sangen et sjovt og hyggeligt udgangspunkt. Dette udvikler Teitur på ved at gøre det mere eller mindre storslået ved klaverspil og synthsflyd. Til nummeret har Teitur selv lavet en form for lyrikvideo, hvor han har siddet og klippeklistret en masse billeder ind på en baggrund af forskellige isbjerge, og ved brug af nærmest stop-motion givet det liv. En vildt fin og i hvertfald ikke kedelig lyrikvideo til den ligeså fine sang. Se den herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com