fbpx

Tessa er ude med endnu et velrappet, hårdtslående og lystbetonet nummer “Så’n der”

Foto: Jacob Carbuhn Gammelgaard

“Jeg ved det ikke, jeg bli’r så’n der… Som om han er bange eller så’n noget?” Tessa knurrer og dominerer på det nye nummer “Så’n der”

Hun behøver snart ikke nogle introduktion. Den benhårde rapper Tessa der har slået benene væk under Danmark, er ude med 2020’s første hårdslående nummer “Så’n der”. Efter et hæsblæsende år med Roskilde-koncert, en P3 Guld-nominering og senest en featuring med Suspekt, så er der altså snart kun én vej for Tessa. Hun vender op og ned på stereotyperne på alle sine hits, og det fortsætter hun med på nummeret “Så’n der”. Om nummeret fortæller Tessa selv:

Kender du også typen der siger “Så’n der” ret meget? Det mig (…) Sangen handler om sex. Bum. Den handler også om kvinder der ikke er bange for at holde sig tilbage og som ikke er flove over deres seksualitet.

Ud fra udtrykket “Så’n der” har Tessa opbygget et iørehængende, frækt nummer, hvor hun på én og samme gang beviser, at dårlige sproglige vaner som “Så’n der” ikke siger noget om ens tekstlige og forståelsesmæssige formåen. nummeret er både stærkt, humoristisk og smart. Det er klart at hun er blevet pendanten til de “dumme drenge” fra Suspekt, som viste noget a la det samme flere år tilbage. Tessa beviser endnu en gang, at hun er kommet for at blive, og at det helt okay for kvinder at fylde og have lyster.

Lyt til Tessas “Så’n der” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com