fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 13

Foto: The Minds Of 99 // Simon Birk

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits, og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

The Minds Of 99 – “Big City, Bright Lights

The Minds Of 99 behøver vist efterhånden ikke nogen introduktion. De er måske det allerstørste band i landet, og med god grund. Siden deres mega-succesfulde album Solkongen udkom, er det kun gået fremad. Sidst vi hørte fra dem, var tilbage i November, hvor de udgav sangen “Som Fluer”, og kort før det udkom de med det engelsksprogede udspil “1,2,3,4”. Derudover leverede de i øvrigt også lige et brag af en koncert i Royal Arena i november, hvor vores anmelder gav dem topkarakter. I dag er bandet klar med den nye single “Big City, Bright Lights”, som endnu en gang lyder som noget, man aldrig rigtig har hørt før. Deres unikke futuristiske elektroniske rock-lyd, og forsanger Niels Brandt helt fejlfrie vokal beviser, hvorfor at de er kommet for at blive. Så skru helt op for The Minde Of 99’s nye single, og lad dig endnu en gang overbevise om, hvem der regerer musikscenen i Danmark.

Jeuru – “Couldn’t Be”

Vi har her på redaktionen været ret vilde med den danske artist Jeuru, der blandt andet var på vores liste over 19 danske navne vi mente man burde holde øje med i 2019. Efter udgivelsen af sin debut-EP King of the Curel gjorde han nemlig stort indtryk, og da han spillede på Heartland Festival i 2019 imponerede han os endnu en gang. Nu er han heldigvis, efter en længere pause, klar med en ny single “Couldn’t Be”, der bestemt ikke skuffer. De lækre bløde R&B-toner forfører os hele vejen igennem. Sangen viser bredden på Jeurus store talent som sanger og sangskriver. Hans fløjsbløde stemme tager os i hånden og fører os igennem det fine men dog stærke univers han får skabt på sin nye single.

Marcus.wav – “Hver For Sig”  

Den danske artist Marcus.wav havde sin debut tilbage i november 2019 med sangen “Hvis Bare Du Vil”, og i slutningen af januar kom andensinglen “Nogen Steder”. I går kunne han så løfte sløret for det tredje udspil “Hver For Sig”, som kombinerer lækre dansable beats med følsomme tekster, der passer perfekt til de kommende sommernattefester. Musikken er en sprød blanding mellem house og pop, der gør, at man næsten ikke kan sidde stille. Marcus.wav tager udgangspunkt i de virkelige livs overdrevne følelser, som tit kan være svære at styre, hvilket gør musikken ungdommelig og relaterbar. Det er super ærgerligt, at vi ikke kan feste i disse tider, for Marcus.wavs nye single er perfekt til dansegulvet, så den må vi have til gode!

Ellers Tilføjet:

Alaina Castillo – “just a boy”
Amalie Thørholm –  “Derfor Lyver Jeg” 
BATHSHEBA – “Are You There?”
Childish Gambino – “0.00” 
Clara – “Growing Up Sucks”
Deeper – “Esoteric”
Dua Lipa- “Future Nostalgia”
ISA – “Gravity”
Jung – “Hvad Skal Jeg Tro På”
KAMILLE – “Love + Attention”
KÅ – “Kom Gennem”
Little Dragon – “Every Rain” 
Lord Siva – “Lang Tid Siden”
MoonBee – “Tiger”
NEIMY – “18”
Neon Priest – “Blinded Affairs” 
NZCA LINES – “Pure Luxury” 
OLLIE – “Bullshit” 
RebMoe – “Basement Party”
ROSALÍA – “Dolerme”
Sparks – “One for the ages”
Squid – “Sludge”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com