fbpx

Virtuelle koncertanbefalinger // Uge 13

Foto: brenn. // Isak Jenssen

I denne tid, hvor musik fra yndlingskunstnerene hovedsageligt består af streams og musikvideoer, så er det dejligt med de mange virtuelle initiativer der kan give live-følelsen. Vi giver dig vores anbefalinger til denne uges virtuelle koncerter, der kan få dig til at danse tosset rundt i stuen.

Moi Caprice

Hvornår: Tirsdag den 24. marts
Hvor: Coronakoncerter.dk
(facebookside)

I aften er det den danske indierock gruppe Moi Caprices tur til at spille på Coronakoncerter.dk. Det nær legendariske band har holdt en lang pause uden nye udgivelser, men i starten af året udkom pladen “Becoming Visible”, der har ladet vente på sig i 12 år. Bandet skulle også have spillet en koncert i VEGA i starten af april, men det er blevet udskudt til den 28. august. Derfor er vi glade for at kunne opleve deres tidløse sange sammen med de nye udgivelser allerede i aften.

Coronakoncerter.dk fyrer derudover op for elektroniske powerproduktioner med Tettix Hexer // Juxta torsdag den 26. marts og afrikanske rytmer med Makadem lørdag den 28. marts.

Stay-Home Festival

Hvornår: Onsdag d. 25. marts. 
Hvor: De respektive artisters instagramprofiler

En helt igennem genial ide der er kommet frem i lyset er den danske “Stay Home Festival”. Denne krise får musikere og musikelskere til at frygte for årets festivaler, men dette initiativ er et beroligende plaster på såret. I morgen fra kl. 14.00-23.00 vil festivalen løbe af stablen som en instagramstafet, hvor hver kunstner vil sende dig videre til den næste. Indtil videre er otte danske upcomming artister blevet offentliggjort: Waqas, Zac Williams, Ara Noir, DJ John Vincent, Esben Munk, Josie Amadonna, Nadia Mimi og DJ Mofiyah. Det hele bliver arrangeret af det danske management- og bookingbureau WONTUNE, og du kan læse mere og følge med på deres facebook begivenhed.

Clara

Hvornår: Fredag den. 27 marts
Hvor: ELLE.DK

Der er ingen tvivl om, at Clara er en af Danmarks mest fremadstormende popsensationer. Derfor glæder vi os meget til på fredag, hvor kunstneren vil spille en live session fra sit hjem i samarbejde med livsstilsmagasinet ELLE. Fredag er også dagen, hvor Claras andet album Growing Up Sucks bliver udgivet. Et album, der allerede er blevet varslet med singlerne “Thank Me Later” og senest sangen “Nobody’s Lover”, der er blevet til sammen med Lord Siva. Med disse udgivelser har kunstneren udvist sit store talent powerpop med personlige sider. Det er sider af Clara, som vi kan lære meget bedre at kende på det kommende album – og ikke mindst gennem skærmen på fredag. 

brenn.

Hvornår: Lørdag den 28. marts kl. 21.00
Hvor: VIERL!IVE

Det norske band brenn. vil på lørdag fyre op for deres genreudvidende indierock via initiativet VIERL!VE. brenn. er et helt eminent liveband, hvilket de blandt andet beviste med deres energiske koncert på Roskilde Festival 2019. De er siden blevet nomineret til en P3 gull i hjemlandet i kategorien; Årets Liveartist. Vi forventer derfor ikke så lidt af nordmændene og glæder os til at se, hvordan deres fritsluppende energi trænger gennem skærmen på lørdag.

RETTELSE! Denne koncert er efterfølgende blevet udskudt.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com