fbpx

Wanna Be Brothers er ude med titelnummeret “Countryman” til deres kommende plade

Foto: PR

De tre venner Nis, Tue og Richo fra Hundested har altid spillet meget sammen, og nu har de dannet gruppen Wanna Be Brothers. Med Tue (West) som tekstforfatter er de nu ude med singlen “Countryman” .

Wanna Be Brothers, der består af barndomsven Nis Peter Toke Madsen, Tue West og Richo Schjellerup Møller, er netop ude med deres tredje single, som også er titelnummeret på deres kommende debutplade ”Countryman”. Normalt kender man jo Tue West som forsanger på dansksprogede numre som ”En Sang om Kærlighed og ”Hun Er Fri”, men han har denne gang overgivet forsangerrollen til Nis og synger selv kor og spiller trommer. Tue fortæller om tanken bag projektet:

Vi skal ikke gøre det rigtige, vi skal gøre det her. Når vi spiller sammen, som vi har gjort siden vi var teenagere i Hundested, så opstår det rigtige for os.

“Countryman” er en groovy poprock-sang, som handler om at være vokset op i provinsen eller på landet, komme til storbyen og ikke kan løbe fra det faktum, at man er en »countryman«. Men også det at acceptere at man ikke kan undslippe ens opvækst.

Lyt til Wanna Be Brothers med “Countryman” lige her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com