fbpx

X Factor-søstre ude med nyt lækkert nummer “Better Off”

Foto: Andreas Dahl Jakobsen

Anilde og Azilda Kaputu er ude med deres første udgivelse efter mange år som Kaputu. “Better Off” er noget af en banger og det er dejligt at høre fra dem igen.

I husker dem måske som New:Name, eller måske A Sound, men nok bedst som Embrace, vinderne af X-factor 2016. De to søstre er gået tilbage til rødderne og har nu navnet Kaputu. Selv siger de, at de ikke prøver at flygte fra deres x-factor fortid, noget som de er meget glade for at have oplevet og som har givet dem muligheder som Langelandsfestival og DR’ store juleshow. De har siden 2017 haft navnet Kaputu, dog har de ikke udgivet noget i flere år. Men det skal være slut nu, hvor de både varsler EP og lige har udgivet deres debutsingle ”Better off”.

”Better off” handler om at være bedre stillet uden visse mennesker i ens liv, og at man skal huske at kende sit eget værd. Sangen er R&B pop, hvor deres lækre stemmer får lov til at brede sig. Man får helt associationer til Bruno Mars – hvilket jo slet ikke er en dårlig ting. Lækre jazzede akkorder og synthblæs får produktionen til at syne stor. Der er selv et (vel rappet) rapstykke der understreger den internationale storslåede lyd. 

Lyt til Kaputus “Better off” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com