fbpx

Yderligere fire acts annonceret til SPOT Festival

Foto: Zar Paulo // PR

De fire nye acts fra dagens annoncering kurateres af den frivillige musikorganisation ROU, der fokuserer på lovende upcoming artister.

ROU er en frivillig musikorganisation baseret i Aarhus, der kuraterer koncerter og andre events med spændende upcoming acts. På dette års SPOT Festival, bringer de fire stærke navne. Blandt annonceringerne fra idag finder man blandt Zar Paulo, hvis DNA emmer af det unikke aarhusianske musikmiljø. Kvintetten var en del af Smukfests Live Camp lineup i 2019, og er før blevet sammenlignet med store kanoner på den danske scene såsom The Minds of 99, og har spillet i samarbejde med blandt andre Søn og The Astronauts. Derudover finder vi den spændende nye artist Leunbach på lineuppet, hvis farverige og opløftende lydunivers bringer associationer til andre fremadstormende pop-kunstnere, som Emilie Nicolas og Kimbra. ROU bringer også det danske R&B-håb Marcus Gordon til SPOT Festival i år, der efter to års pause er tilbage med en forfriskende lyd på EP’en Bøhland. Slutteligt kan man glæde sig til at opleve den dynamiske duo Statisk, der kort tid efter deres koncert på SPOT sidste år, blev signet på Warner Music. Drengene fra Statisk bringer relaterbare tekster der kendetegner deres generation, og pryder det med storslåede synthflader og 80’er-rocket pop.

Dagens annonceringer fra ROU:

Leunbach
Marcus Gordon
Statisk
Zar Paulo

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com