fbpx

Altid energiske Ravi Kuma deler første R&B-track i form af singlen “Don’t Ya”

Foto: PR

Den succesfulde hiphop-duo Ravi Kuma er klar med årets første udspil i form af den og kække R&B-single “Don’t Ya”. Her rapper Sharon Kumaraswamy i et lækkert flow, akkompagneret af en blød produktion fra Aske Knudsen. Nummeret udspringer af en meget relaterbar følelse, især for folk der befinder sig i et parforhold i disse corona-tider. Rapper Kumaraswamy fortæller:

Don’t Ya handler om, hvordan man oplever udfordringerne i at være i en tæt relation, og hvordan man kan ønske en opmærksomhed fra den anden, som man ikke får. Man er ikke længere førsteprioritet og computeren er pludselig ens største konkurrent. Det er frustrerende, men så kigger man indad og finder ud af, at det bare er en ny fase i forholdet, og at det egentlig er helt okay.

Den hårdtslående duo har efterhånden fundet et godt fodfæste på den industrielle hiphopscene, og cementerede sig for alvor med debutalbummet Sub. Det groovy track “Don’t Ya” er delvist ulig de tidligere mere progressive og sprudlende energiske udspil som Ravi Kuma har leveret, men vi er vilde med den nye side, de viser med det.

Vi har længe holdt godt øje med den unikke og nytænkende duo, og havde dem blandt andet som vores Ugens Upcoming tilbage i maj 2018. Senere fik vi også fornøjelsen af at opleve den unikke stemning og charmerende humor, som duoen skaber live, da vi så dem på Roskilde Festival 2019 og senere på Ideal Bar. Bandet havde også mange koncerter i kalenderen for 2020, men dem må vi se frem til på den anden side af krisen.

Indtil da kan du groove til “Don’t Ya” lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com