fbpx

Amalie Bryde deler stærkt budskab på sin nye single “Remote Control”

Foto: Elise Michely

Danske Amalie Bryde har blot to udgivelser i bagagen foruden “Remote Control” og har med disse allerede vist sit værd som musiker. Nu er hun klar med tredjesinglen, der indeholder et stærkt budskab.

Amalie Bryde debuterede tidligere på året med sangen “You & Me” efter at have teaset tricket med en lækker interlude kort før udgivelsen. Siden 10-års alderen har hun beskæftiget sig med musik i forskellige afskygninger og har som voksen taget turen til London for at udvide sin musikalske horisont.

I fredags var Amalie Bryde klar med opfølgeren til sin debutsingle. Sangen hedder “Remote Control” og handler om fristelsen ved at vende sin ryg til verden og miste sig selv foran skærmen. Sangen bliver båret af en lækker R&B-produktion, og især hendes fejlfrie vokalpræstation er gennemtrægende. Derudover fornemmer man en soulet vibe, der klæder Amalie Brydes stærke udtryk. Selv fortæller hun om sangen:

– I en stadig forvirrende æra, hvor det er vanskeligt at fortælle sandheden fra fiktion, er det fristende at vende ryggen til verden og miste sig selv foran skærmen. Jeg ønsker at skubbe grænser og sætte post-sandheden i lyset med min musik. Måske denne single kan få lytterne til at ”søge efter mere”, tage kontrol over deres egen fjernbetjening, og hvad de bliver udsat for i disse COVID-19 tider.

Du kan lytte til “Remote Control” og se den tilhørende lyrikvideo herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com