fbpx

Brænder du for at skabe en levevej med musikken i fokus?

Foto: Stock

Har du en indre booker i maven? Måske drømmer du om at blive tourmanager eller at arbejde på en pladeselskab? Nordens største musikbrancheforløb, Innovative Music Management, er for dig, der vil udvikle dine kompetencer og netværk i musikbranchen.

Musikbranchen har et ry for at være en lukket branche, hvor det brede netværk og det stærke CV er uundværligt for at kunne få en fod indenfor – og det kan være svært at vide, hvor man skal starte, hvis man drømmer om at skabe en karriere i musikbranchen.

Karriereforløbet Innovative Music Mannagement består af syv moduler fordelt over seks lørdage, hvor du bliver undervist af udelukkende etablerede branchefolk, der sikrer, at netværket udvides, og at der bliver sat fokus på de kompetencer, som musikbranchen lige nu efterspørger. Tidligere kursist Natalie Mortensen, som nu sidder hos Warner Music UK, har udtalt om kurset:

Jeg har været ovenud tilfreds med Innovative Music Management-forløbet og fandt samtlige moduler ekstremt spændende. Mine lørdage har aldrig været bedre spenderet, og jeg har gennem kurset lært en fantastisk masse. Jeg vil derfor opfordre alle, som drømmer om en karrierevej inden for musikkens verden til at overveje muligheden i dette kursus.

Hvad bliver der undervist i?

De syv undervisningsmodulers indhold kommer vidt omkring de essentielle grundpillere i musikbranchen. Du vil under forløbet lære om, hvordan et stærkt netværk skabes, hvilke redskaber der hjælper dig til at komme hurtigst fra tanke til handling samt de mange økonomiske og forretningsmæssige aspekter, der vil være i forbindelse med projekter og koncepter. Du vil derudover blive præsenteret for de mest essentielle og brugbare projektledelsesværktøjer, og du kommer til at arbejde med udvalgte cases, hvor værktøjerne prøves af samt diskuteres. De sidste moduler fokuserer på kommunikation, marketing og SoMe, samt det komplekse felt i musikbranchen, der kaldes musikaftaler.

Hvad enten du allerede er inde i musikbranchen eller først lige har fået øjnene op for det, er der brugbare kompetencer at hente for dig på kurset. Som tidligere kursist og nuværende manager Alexander Sørensen har udtalt: »om man er nybegynder eller allerede er en del af gamet, så er der nye guldkorn at få fat i.«

Tilmeldingen til efterårets forløb er netop åbnet, og fristen er den 24. maj. Hvis det lyder som noget for dig, så læs mere om forløbet her, og tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com