fbpx

BÜNNI er klar med ny kærlighedssang, som er en teaser til hans kommende album

Foto: Geraldine Jennifer Heeb

I dag er danske BÜNNI klar med tredje og sidste single fra hans kommende album, der er lige rundt om hjørnet.

Den danske artist Bünyamin Eroğlu, der laver musik under navnet BÜNNI, har for nyligt udgivet de to singler “Taste For Life” og “Transatlantic Miscommunication“, som begge er udspil til hans kommende album Transit, der udkommer d. 23 april, hvilket oven i købet er hans mors fødselsdag. Begge sange emmer af en stærk autencitet og følsomhed, der danner rammen for hans skæve indie-univers.

I dag udgiver han sit tredje og sidste udspil til albummet, nemlig sangen “Outta Luck”. Lige som de andre to udspil imponerer han med en kraftfuld tekst, der handler om: »en historie alle kender, den følelse man får når en forelskelse ikke er gengældt«, fortæller han selv. Den bliver båret af lækre bløde guitar-riffs, der understøtter hans lækre indie-vokal. Sammen med sangen har BÜNNI også en tilhørende musikvideo klar, der viser en hudløst ærlig og finurlig side af artisten selv.

Se videoen, og lyt til sangen “Outta Luck” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com