fbpx

BÜNNI overrasker på den sorgmuntre single “Taste For Life”

Foto: Geraldine Jennifer Heeb

Multiinstrumentalist og sangskriver BÜNNI udgiver i dag singlen “Taste For Life” fra hans kommende album ‘Transit‘.

Det er ikke andet end et par uger siden, at danske BÜNNI, med det borgerlige navn Bünyamin Eroğlu, annoncerede den fremtidig udgivelse – albummet Transit – med singlen “Transatlantic Miscommunication“. I dag udgiver han andensinglen “Taste For Life”.

Singlen er et velproduceret finurligt nummer, som på samme tidspunkt fortæller en lidt dyster, eller i hvertfald mismodig, historie. Nummeret er spækket med spøjse og højest interessante synthlyde, som gør “Taste For Life” enormt spændende at lytte til. Et nummer, der hele tiden er i gang. Kun engang i mellem, som ved broen, falder sangen til ro ved det brede korarrangement. Der er noget Beck over nummeret, men med et mere ungdommeligt og vildere udtryk, som overvælder, og trækker lytteren ind i det særprægede univers. Det er et overraskende udspil, som er mere vildt og hæmningsløst end de tidligere indie-udgivelser, man kender fra ham. Et sorgmuntert nummer, der helt klart er et lyt værd.

Dyk ned i BÜNNIs “Taste For Life” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com