fbpx

Coach Party forener seriøsitet med galaktisk dyrekrig på ny musikvideo

Foto: Phoebe Fox

Coach Party laver god gedigen rock, og er ikke bleg for at prøve noget nyt. Det har de gjort på musikvideoen til “Space”, som man kan se nederst i artiklen.

“Space” er tredje udspil fra det engelske band Coach Party. Vi var på pletten, da de udgav deres første single “Oh, Lola” tilbage i november, hvor man tydeligt hører deres inspirationskilder Sonic Youth og The Strokes. De har sidenhen rykket sig videre musikalsk og med “Space” er det en lidt tungere side man hører fra dem. Om nummerets tekstunivers fortæller forsanger Jess Eastwood:

– ”Space” handler om den følelse af at sætte ens følelser på spil, og hvor plagende nogle kan være når du slår op. Den kontrol nogle har over dig når de ved noget, som du ikke vil have andre til at vide. 

Nummeret ledsages af en animeret musikvideo, lavet som en form for (i bogstaveliste forstand) spacey tegnefilm, om rumkapløb, kratere og aliens kreeret af Cam Guy. Om videoen fortæller Jess:

– Vi ville have videoen til ”Space” til at distrahere fra sangens seriøse mørke toner med en tegnefilm om en masse dyr på en fjern planet. Cam giver indblik i, hvordan en hundehær og en kattehær kæmper over en ny planet, før de slutter sig sammen, takket være en fælles fjende.

Lyt til “Space” og se den sjove video herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com