fbpx

Debutsingle med mellemøstlig mystik og svævende synth

Foto: Robin Iborn

Dansk-iranske Melodi Soltani står bag popprojektet Ghazal, og i fredags udkom debutsinglen “Wedding Song”.

I det eksperimenterende lydunivers som Ghazal skaber, går mystikken og popmelodierne hånd i hånd. Dette lydunivers bliver udfoldet på nummeret “Wedding Song”, som er debutsinglen fra musikerens hånd. Sangen bærer præg af kontraster, blandet andet det elektronisk og det organisk, og den er både er catchy og unik. Stortrommen blander sig med persisk slagtøj som tonbak og daf, der alt sammen bliver forenet af legesyge synth og et svævende atmosfærisk omkvæd. Tekstuniverset som Ghazal inviterer lytteren ind i er tragikomisk og byder på ulykkelig kærlighed i melankoliens skær. Den personlige debutsinglen handler om skilsmisse, og om hvordan man kan blive klogere med tiden. Kreativiteten og even til at forene storladenhed med inderlighed er ikke til at tage fejl af, og vi glæder os til at følge musikeren i fremtiden.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com