fbpx

Den elektroniske duo Kóya er klar med sprød single, der er blevet skabt via online-sessions

Foto: Maria Sook

Duoen Kóya er i dag klar med en lækker single, der i bedste karatæne-stil, er blevet skabt via online-sessions.

Kóya er en duo, bestående af musiker Mads Duelund og vokalist Maria Sook. Sammen har de to skabt første-singlen “Lights Off”, der i dag har ramt alle streamingtjenester. Gennem online-session har de eksperimenteret med form, nutidige genremix og statiske elementer, der tilsammen udgør et spændende og lækkert udspil.

Duoen er et fint eksempel på, hvordan musikken kan blive skabt i alle former og afskygninger. Sangen bærer præg af en gennemført lyd, der på alle måder synes professionel, og Maria Sooks fejlfrie vokal guider lytteren igennem deres bløde univers. Nummeret er lækkert og spiseligt, og det passer perfekt ind i de afslappede karantæne-rammer som vi alle er i i øjeblikket. Du kan lytte til Kóyas første single “Lights Off” lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com