fbpx

Det danske slowcore-indierock band Trader er klar med deres første single i 2020

Foto: Andrea Lund

Trader kan i dag løfte sløret for deres første udspil i år, og derudover annoncerer de også deres kommende album, der rammer gaden til efteråret.

Det Aarhus-baserede band Trader består af forsanger/guitarist Anders Ahle, guitarist Anders Rothmann, bassist Peer Jon Ørsted og trommeslager Kristian Vissing. De udgav deres debut-EP Trader EP tilbage i foråret 2019, og nu er de klar med deres første udspil til deres kommende album Social Life. Deres nye single hedder “Ghost Town”, og handler om følelsen af angst, der overvælder en, mens man prøver at flygte fra den. Selv fortæller forsanger Anders Ahle om sangens handling:

– Den er skrevet med en form for bipolar fortæller.  Altså, at jeg og du skifter hele tiden imellem to personer eller personligheder. Den, der er ovenpå og har styr på det, og den der er pisse bange og depressiv.

Den dybe mening med sangen bliver bygget op af et stærkt og kraftfuldt rock-univers, der især er båret af en gennemtrægende slowcore-indierockede vibe. Sammen med sangen er bandet også klar med tilhørende musikvideo, der er filmet på dag ni under corona-lockdown. I videoen føgler man en 13-årig skater, der ruller hvileløst rundt i byens gader til solnedgangen. Du kan se videoen og høre sangen “Ghost Town” herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com