fbpx

DØR NR. 13 varsler kommende album med den rockede single “GENFÆRD”

Foto: Anders Uhl

De danske fyre bag DØR NR. 13 løfter sløret for førstesinglen “GENFÆRD” fra bandets selvbetitlede album, der lander i september.

Et sted mellem punk, rock og pop finder man DØR NR. 13s nye single “GENFÆRD”. Her er der sat et raskt tempo, og produktionen går ikke på kompromis. Bandet springer ud af en inspiration fra klassiske rockbands såsom Gasolin, Kliche og Sex Pistols. I 2016 løb de afsted med titlen som vindere af Karrierekanonen, og siden da har deres musik nået vidt omkring. Nu åbner bandet op for et nyt kapitel, der munder ud i et selvbetitlet album til september. Den musikalske nysgerrighed er til at tage og føle på, og det er skønt at høre autenciteten i bandets musik. De udtaler selv:

– Hvis vi havde travlt med at blive Danmarks største rockband, havde vi nok lavet noget andet musik. Det interesserer os ikke. Det må de andre ligge og slås om. Vi har et andet trip kørende.

Den intense vokal fra forsanger Lasse Storm bringer associationer til den store danske pop-rock-komet Niels Brandt fra the Minds of 99. Vi glæder os til at høre, hvad albummet ellers vil byde på af forløbere.

Hør “GENFÆRD” lige her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com