fbpx

Dopha beviser, at man aldrig er for gammel til at lege med dukker

Foto: Thomas Howalt

Den danske popkomet Dopha skulle have skudt musikvideo til kæmpehittet “Happy for Me”, men blev desværre forhindret af covid-19 – men ud skulle den! Se den kreative løsning nederst i artiklen.

Hvad gør man, når man har skrevet til alle, at der ville komme en mega fed musikvideo ud, og man pludselig ikke har mulighed for at skyde den alligevel? Man kan vælge at droppe det, rykke den, eller som Sofie Dopha: bare lave den selv!

Helt DIY-style har det unge stjerneskud med kreativitet og humor fået lavet en (for at sige det mildt) ret genial musikvideo, hvor det i stedet for en dyr produktion og levende dygtige mennesker, er 00’ernes dullede Bratzdukker der agerer både Dopha, dansere og statister. Det er kun fantasien der sætter grænser, og de luksuriøse muligheder der er for dukker, ville nok ikke være mulige i virkeligheden. Se den morsomme og vellykkede musikvideo herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com