fbpx

Echo Me har udgivet den alt andet end kyniske single “Cynical”

Foto: Philip Sommer

Echo Me’s seneste single “Cynical” beskriver det problematiserende ved kynisme på en moderne og velskrevet måde.

Bag kunstnernavnet Echo Me er Jesper Madsen, der stort set hele sit liv har skrevet sange og holdt af musik. Med tre fuldlængde albums og mange 100 koncerter i bagagen er Jesper snart en erfaringsrig og velrejst herre. I fredags udgav han singlen “Cynical”, som prøver at beskrive den næsten altid eksisterende konflikt mellem den præstationsfokuserede og målbare kynisme og det empatidrevne uforudseelig energi som mennesker også er drevet af. Om temaet fortæller Jesper:

– Kynisme har for mig været et værktøj til at navigere gennem livet, og sommetider tager det bare overhånd, så jeg mister følingen med de ting som virkeligt betyder noget.

Esben Svane, Jespers barndomsven har produceret ”Cynical”. Som børn startede de deres allerførste band, en duo hvor de spillede metal – og utroligt nok er de i dag begge musikere på fuldtid. Sangen forener det poppede med den mere folkede på en meget tidsvarende og moderne måde. Nummeret er ørehængende og lyser en ellers lidt grå mandag op.

Lyt til “Cynical” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com