fbpx

Ernest overrasker på “Never Leaving”

Foto: Sebastian Friberg

Den danske kvartet Ernest er i dag ude med singlen “Never Leaving”, som viser en spændende ny side fra de fire gutter.

Med kun to udgivelser i bagagen har danske Ernest allerede imponeret os her på redaktionen – så meget, at de kom på vores liste over 20 danske navne, du skal holde øje med i 2020. De har før lavet musik for andre dygtige danske kunstnere men beviste med udgivelsene “Fall Apart” og “Exhausted“, at de sagtens selv kan stå i front. I dag udkommer deres tredje udspil “Never Leaving”, som følges af en sød historie:

– På et skrive refugium, hvor vi havde været isoleret i mange dage, skulle vi ud og handle. Vi kom ned i Rema 1000, og der sad denne her virkelig dejlige kassedame. Vi tog os selv i at finde på undskyldninger for liiige at skulle derhen, hvor hun var hele tiden, selvom vi ikke behøvede. På vej hjem voksede historien i vores hoveder til alt det, det kunne være blevet til. Og den dagdrøm blev til teksten på “Never Leaving’” – en uforløst og fiktiv forelskelse.

“Never Leaving” er et mere klassisk indie-numre, som ikke rummer helt ligeså mange R&B-elementer, som de to tidligere udgivelser. Dagdrømmen i teksten understreges fint af den bløde 80’er guitar og står i kontrast til det mere kantede guitariff i omkvædet. Et anderledes udspil fra de fire gutter – men som sagtens kan passe ind til en fremtidig bredere profil. God lytning til påskens lange dage.

Lyt til “Never Leaving” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com