fbpx

Få lidt efterårsstemning med ind i foråret med singlen “Miss Autumn”

Foto: PR

I dag debuterede den danske musiker Niels Lyngsø, med sit soloprojekt, Lyngsø. Debutsinglen er en lækker popsang, der bringer lidt efterår med sig.

Nummeret ‘Miss Autumn’ er som at sætte sig godt tilrette i en hyggelig lænestol og bare slappe af. Sangen minder om varme farver og et trygt kram. Lyden er poppet og blander det akustiske og jazzede med de mere elektroniske lydflader. Denne lune cocktail er lige, hvad man har brug for, hvis man er en efterårs-elsker, der bare venter på, at bladene begynder at få farve, før de rigtigt er sprunget frem.

Selvom dette er Niels Lyngsøs debutsingle, så er kunstneren en garvet bassist, der har sin hjemmebane i det Aarhusianske musikmiljø. Her har han spillet en lang række koncerter med blandt andre Yori og Turquoise Sun.

Tags:
Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com