fbpx

FORPREMIERE: Det pumpende “Hotel” er blevet til en kirke oplyst af stearinlys på smuk livesession

Foto: Anna Sofie Hooge Sørensen 

Den spirende artist FILIPPA udkommer i morgen med en smuk og langsom livesession af hendes debutsingle “Hotel” og vi har fået æren af en forpremiere.

Med kun en enkelt udgivelse i bagagen, er det svært at sige noget generelt om spritnye FILIPPAs musikalske udtryk. Men lytter man til den spirende artist debutsingle “Hotel” rammer det tunge beat brystkassen, mens man bliver slået tilbage af den storslåede, poppede produktion. Det helt modsatte indtryk får man, når man lytter til denne livesession, hvor FILIPPA står ‘nøgen’ med sin stemme og et enkelt klaver. Om livesession fortæller hun:

– Hotel er et nummer med så mange følelser i, og jeg har længe haft lyst til, at skære den ind til benet og vise det fra en sårbar side. Man er meget på, når man står der, det hele ruller, og man både skal levere vokal og performance. Der er virkelig rum for fejl, men det er også det, som er det smukke ved den måde at arbejde på. Jeg vil gerne have folk hører, hvordan jeg lyder live, og ser mig, som den jeg er, når jeg fortæller min historie.

Tempoet er rykket et nøk nedad og rumklangen er naturligt skruet op af den smukke kirkes akustik. Det er tydeligt at høre, at FILIPPA normalt skriver numrene på klaver, da “Hotel” også i denne udgave står stærkt. Vokalen er ikke som på originalen fejlfri, men det giver nummeret noget autencitet og inderlighed, som man ofte glemmer i de store produktioner. Det er en smukt filmet og klippet video hvor FILIPPAs intense blik gennemtrænger skærmen og giver en følelsen af, at det kun er en selv, sangen er til.

Se livesessionen af “Hotel” herunder:

Livesessionen er filmet og instrueret af instruktør Cécile Desain

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com