fbpx

FORPREMIERE: Jaya Merichau viser sit værd som dansk rap-håb på ny R&B-influeret single

Foto: Victoria Morabbi

En ny kandidat på den danske rap-scene er klar til at rodfæste sig. Jaya Merichau viser, at hun er kommet for at blive på sin nye single “Helt Ned”

Den 23-årige musiker Maya Jerichau skaber under kunstnernavnet Jaya Merichau flydende dansksproget R&B, der bæres af en karakteristiske vokal, et fejlfrit rap-flow og ørehængende hooks. På den nye single “Helt Ned” skinner alle disse elementer stærkt igennem. Nummeret lander først på diverse streamingtjenester i morgen, men vi har sørget for en eksklusiv forpremiere på sangen her.

“Held Ned” inviterer lytteren ind i Jaya Merichaus følsomme rapunivers, hvor teksten kredser om emner som kærlighed, stoffer, ungdom og fester.
På instrumentalsiden skinner en lækker og tung bas igennem sammen med den fremtrædende akustiske guitar, der giver den bløde R&B-stemning i nummeret. Der er kvalitet i produktionen og selvtillid i stemmen hos Jaya Merichau, og vi spår et fremtidigt dansk rap-navn. Vi ser frem til flere udspil, og hører “Helt Ned” på repeat her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com