fbpx

FORPREMIERE: SALLY’s livesession af “Fred” giver kuldegysninger

Foto: Rosa Fantooma

Det spritnye band SALLY er i dag ude med endnu en livesession, som vi har fået æren af, at have forpremiere på.

Det dansksprogede band SALLY, som består af for Sally Errebo-Brandt, Elias Lykkeskov Jensen, Frederik Sandfeld Madsen, Christian Pedersen og Casper Hedegaard Simonsen, skulle egentlig have spillet på årets SPOT-festival, men det blev jo desværre, som andre festivaler, aflyst. Heldigivis får vi lov til at høre lidt fra dem på denne stripped-down udgave af “Fred”. Om nummeret fortæller forsanger Sally:

– Vi lever i et samfund, hvor det i højere grad handler om, at være noget, før man er nogen. I en konfrontation med det, der gør ondt, søger vi efter retning og mening i det håbløse og det fortabte. Herfra fødes håb og drømme.

I en version hvor det kun er klaver, guitar og Sally på sang, spredes der en mystisk næsten eventyrlig fornemmelse når nummeret starter. Det melankolske klaver slår som bølger ind mod strandbreden, og guitarens simple effekter er som fyrtårnet, der prøver at få skibet i land gennem vokalens tåge. Det er et dynamisk og organisk nummer, som tager pusten fra dig, og efterlader lytteren med gåsehud.

Lyt til det smukke nummer “Fred” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com